Попри нічим не виправдану війну Росії проти України та вихід багатьох міжнародних компаній з країни-агресора, компанія LG продовжує вести в ній свою діяльність, спонсоруючи вбивство українців.

Екс-співробітники українського представництва LG вже тиждень закликають компанію відмовитися від бізнесу з окупантами, проте їхні листи до топ-менеджменту ігноруються, а звернення з соціальних сторінок та сайту компанії видаляються. Нижче приводимо відкритого листа екс-співробітників LG:

Ми, українці, які працювали в LG Electronics Україна протягом останніх 30 років, звертаємося до вас – Зупинити свій бізнес в країні-агресорі, в країні-вбивці мирних жителів і дітей, в країні-терористі.

Ми надсилали сотні листів на приватні та корпоративні електронні адреси, розміщували їх у соціальних мережах. Якою була ваша реакція? Нічого. Ви видалили наше звернення з глобальної сторінки LG!

Що буде далі? Ви видалите нас зі списку друзів? Ви викреслите з пам’яті роки, прожиті в Україні?

Мовчати – це рівнозначно брати участь у російському вторгненні в Україну. Сплата податків із продукції, виробленої в Росії, прирівнюється до фінансування російської армійської машини, яка знищує, бомбить, вбиває УКРАЇНУ та УКРАЇНЦІВ.

Будь ласка, ПРИПИНІТЬ спонсорувати війну, вбивць і терористів!