Команда Boosteroid офіційно повідомляє, що повністю підтримує компанії, що пішли з російського ринку через агресію проти України, і також припиняє співпрацю з країною-агресором:

В сьогоднішніх умовах ми не маємо часу і бажання встановлювати, хто підтримує окупантів, а хто ні. У зв’язку з цим ми повністю припиняємо надання послуг користувачам з Росії.

Ми також закликаємо усіх наших партнерів та друзів з усього світу припинити співпрацю або надання послуг Російській Федерації і зробити все можливе для того, щоб зупинити вторгнення агресора на територію мирної України. Це важливий крок для будь-якого свідомого бізнесу, який необхідно зробити для захисту України та Європи від нападника.

Нагадаємо, Boosteroid – це хмарний сервіс, який дозволяє гравцям використовувати віддалені сервери для запуску відеоігор через браузер. Геймплей відтворюється на віддаленому комп’ютері та передається безпосередньо на пристрій користувача. Також у Boosteroid є програми для Android та Android-TV для запуску відеоігор на слабких ПК, лептопах, смартфонах та Smart TV.