Відомий американський блогер JerryRigEverything, що має на YouTube понад 7 млн підписників, та тестує на міцність різні ґаджети, записав нове відео з випробуванням нового смартфона Galaxy S22 Ultra. У своєму ролику, під час тестування роботи пера S Pen, він написав: «Русский военный корабль, иди нах*й», підтримавши Україну та захисників острова Зміїний.

Що стосується самого смартфона, то Galaxy S22 Ultra добре пройшов випробування на міцність. Екран смартфона прикритий захисним склом Gorilla Glass Victus+, на якому починають з’являтися подряпини на рівні твердості 6 за шкалою Мооса з глибшими подряпинами на рівні 7.

Рамка корпусу виконана з авіаційного алюмінію і на ній можна залишити подряпини лезом. Зазначається, що кнопки та кінець S Pen також виготовлені з металу. Конструкція пера схожа на попередні версії, з водонепроникною конструкцією та акумуляторним конденсатором для роботи Bluetooth.

Металеве лезо не залишає сліду на задній стороні матової задньої кришки Galaxy S22 Ultra в кольорі «фантомний чорний». Об’єктиви камери виготовлені з міцного скла, а захисні кільця навколо камер зроблені з металу, який зберігає сліди від сталевого леза.