З моменту початку війни в Україні з російськими військами, важко відстежувати, як працюють різні заклади першої необхідності. Команда Liki24.com за підтримки Міністерства цифрової трансформації України працюють над актуальною мапою працюючих у цей момент аптек по території всієї країни.

Знайти найближчу відчинену аптеку можна за цим посиланням, а подивитися список — за цим. 

Звісно, це не всі доступні наразі аптеки, дані постійно оновлюються та доповнюються. Тому якщо ви або ваші знайомі якось пов’язані з окремими аптеками та мережами, ось контакт для уточнення даних:

Сайт Liki24.com закликає керівників всіх аптечних мереж терміново вийти на зв’язок і повідомити, які точки продажу будуть працювати в столиці та в інших містах, — йдеться в повідомленні. — Списки працюючих аптек надсилайте на адресу: [email protected]. Або телефонуйте: +380 50 713 7373, Андрій Влайко

Також варто обов’язково пам’ятати, що зараз у багатьох містах ведуться напружені бої, в окремих містах введено комендантську годину, яка постійно змінюється. Тож не варто залишати безпечне місце без нагальної необхідності. Дійте з обачністю та виконуйте вказівки місцевої влади.

Редакція “Межі” дякує та виражає неймовірну повагу усім, хто зараз працює для населення України! Окремо дякуємо та віримо в Збройні Сили України! 

Разом до Перемоги!