«ПриватБанк» з 1 березня 2022 року впроваджує кредитні канікули для клієнтів фізичних осіб за всіма кредитними картками. Пільгові умови договору під 0,00001% та без обов’язкового мінімального платежу
діють до 1 червня 2022 року за кредитними картками: Картка Універсальна, Картка Універсальна Gold та преміальними картками.

Кредитні канікули діятимуть і за картками, які мали прострочення зобов’язань терміном до 90 днів включно. На період Кредитних канікул клієнти можуть вносити кошти на кредитну картку за власним бажанням.

Окрім того, задля підтримки українського бізнесу та підприємців в умовах воєнного стану, «ПриватБанк» оголосив з 1 березня до 1 червня 2022 року кредитні канікули всім бізнес-клієнтам, за договорами за якими не було прострочення або строк прострочення складає не більше 90 діб.

Умови кредитних канікул: за продуктами «Кредитний ліміт на рахунок», «Овердрафт» (бланковий), Кредитний ліміт «Підприємницький» обов’язкові платежі (внески, %, комісії) та «обнулення тіла» кредитів переносяться на 1 червня, прострочення не формуватиметься. Єдине виключення – «Кредити під заставу депозитів».

За кредитами «КУБ без застави», «Інвестиційний кредит», «КУБ заставний», «Бізнес іпотека», «Кредит на ОС», «Лізинг», «Відновлювана кредитна лінія», «Агросезон» банк переносить всі платежі («тіло», відсотки та комісії) на 01.06.2022, прострочення не формуватиметься.

Клієнти «ПриватБанку» зможуть користуватися «Кредитним лімітом на рахунок», «Овердрафтом» (бланковий), Кредитним лімітом «Підприємницький» в межах суми боргу на 24 лютого 2022 року.

За проханням клієнтів в «Приват24» додали можливість пересилати кошти з бонусного рахунку «Бонус+» Збройним силам України. Загалом через «Приват24» можна зробити внесок для допомоги ЗСУ з карток «єПідтримка», коштів, що знаходяться на віртуальному рахунку Бонус+ та з будь-якої власної картки: меню Сервіси — Добро — Допомога ЗСУ, потім в переліку карток обираєте необхідну картку або віртуальний рахунок. Всі зарахування відбуваються без комісії.