Починаючи з “Da Funk” 1995 року і закінчуючи “Get Lucky” 2013, Daft Punk стали факелоносцями французької хаус-музики по всьому світу, завоювавши шість премій “Ґреммі” і ставши піонерами монументальних звукових та світлових шоу, які вважаються характерними для електронного танцювального руху останніх років.

Рівно через рік після того, як Daft Punk шокували шанувальників, оголосивши про розлучення, вони повернулися до соціальних мереж і провели у стрімінговому сервісі Twitch одноденну пряму трансляцію концерту 1997 року.

Виступ був записаний у театрі Mayan у Лос-Анджелесі 17 грудня 1997 року в рамках туру Daftendirektour та транслювався з 22:22 GMT 22 лютого 2022 року. Цей сет не транслюватиметься повторно, тому шанувальникам залишається сподіватися, що запис не буде видалено з YouTube.

Трансляція присвячена виходу спеціального ювілейного (25 років!) видання дебютного альбому “Homework”. Видання включає 15 реміксів з оригінального альбому, дев’ять з яких ніколи не були представлені на цифрових платформах. Серед реміксерів – Masters At Work, DJ Sneak, Todd Terry, Motorbass, Slam, Ian Pooley, I: Cube, Roger Sanchez та Junior Sanchez.