Fallout 76 — ще один приклад гри, яка на старті отримала вкрай негативні відгуки, проте розробники не закинули проєкт та продовжують його розвивати протягом кількох років. Щоправда, на відміну від No Man’s Sky, Fallout 76 пощастило менше — переважна більшість гравців продовжує ставитися до гри загалом негативно. Проте Bethesda Game Studios це не зупиняє: розробник оприлюднив план розвитку гри на 2022 рік.

Загалом очікується чотири сезонні оновлення. Навесні вийде Invaders From Beyond — вторгнення інопланетян, з новими публічними заходами та випадковими зустрічами. Влітку з’явиться Test Your Metal, яке “має перевірити броню, зброю та мужність гравців” у сутичках з небезпечним ворогом.

Восени очікується Expeditions: The Pit — це оновлення додасть у гру новий тип завдань, експедиції, у яких гравці вирушать до нової локації, “The Pit” — постядерного Пітсбурга, з новими супротивниками та новими NPC. І наприкінці року вийде заключне зимове оновлення Nuka-World on Tour — з тематичними “дорожніми” публічними заходами та новим босом.

Fallout 76 у 2022 р.: вторгнення інопланетян, мандрівка до Пітсбурга та ще багато іншого