Материнська компанія Deep Silver, Embracer Group, підтвердила, що Dead Island 2 все ще перебуває в розробці, але її вихід очікується не раніше наступного фінансового року компанії, який розпочнеться у березні 2023 року.

Питання про розробку гри було поставлено під час останніх фінансових результатів Embracer Group у формі запитань та відповідей. Питання стосувалося того, чи є у гри офіційне вікно релізу чи ні, і чого ми можемо очікувати від гри, яка перебуває в розробці вже десять років.

За словами генерального директора Embracer Ларса Вінгефорса, він не може обговорювати Dead Island 2, тому що вона “не анонсована видавцем”.

“Але ми маємо неанонсований AAA-тайтл, який ви вважаєте Dead Island 2”, – відповів Вінгефорс. “Мені важко коментувати це далі, але я в захваті від неанонсованих ігор”, – продовжив він із легким смішком та своєрідною усмішкою.

Dead Island 2 була анонсована ще у 2014 році, і до її анонсу гра знаходилась у розробці не менше двох років. Видавець Deep Silver підтвердив, що станом на 2017 рік гра все ще була у розробці. Після цього все стало відносно тихо, але у 2019 році Вінгефорс двічі підтвердив, що гра все ще перебуває у розробці.