Важко сказати, скільки людей активно використовує особисті повідомлення в Twitter, але автор цих рядків виявив у себе близько двох сотень діалогів за різні роки, хоча використовувати цю соцмережу як месенджер ніколи не намагався. Але патерни у всіх свої, тому якщо ви активно використовуєте DM, ця новина вас, безсумнівно, порадує.

З цього моменту ви можете закріплювати важливі діалоги у верхній частині списку, сортуючи їх тим самим за важливістю для вас, а не за датою останнього повідомлення.

На цей час ця функція ще повністю розгорнута. Однак, деякі користувачі iOS повідомляють, що вже використовували її на своїх пристроях. Щоб закріпити повідомлення, потрібно провести пальцем по діалогу вправо, щоб відкрити піктограму шпильки.

Після натискання на піктограму розмова буде переміщена до нового розділу “Pinned Conversations” у верхній частині розділу вхідних повідомлень.

У компанії появу функції підтвердили офіційно. “Збережіть свої улюблені листування в легкодоступному місці, прикріпивши їх! Ви можете закріпити до шести розмов, які залишаться у верхній частині вашої поштової скриньки. Доступно на Android, iOS та у вебінтерфейсі”, – повідомляється у твіті служби підтримки соцмережі.