Назва E-Tense вже є легендарною у колі справжніх автолюбителів, адже електромобілі з таким “ім’ям” неодноразово перемагали у гоночному чемпіонаті Formula E. Але тепер Бренд DS Automobiles приносить електричний привід також і на серійні моделі. Зустрічайте в Україні електромобіль DS 3 CROSSBACK E-Tense.

Цей електромобіль дарує нові враження від кожної поїздки. Тиша в русі та миттєві відгуки на педаль акселератора завдяки сучасному електромотору потужністю 100 кВт (136 к.с.) з крутним моментом 260 Нм. Повністю електричний силовий агрегат гарантує кросоверу DS 3 CROSSBACK E-Tense максимальну швидкість 150 км/год та прискорення 0-100 км/год за 9,7 секунди. Задоволення від поїздки на електромобілі DS 3 CROSSBACK E-Tense можна розтягнути на 320-341 км (WLTP) – саме такий нормативний запас ходу забезпечує акумулятор місткістю 50 кВт, що працює з напругою 350 вольтів. Для заряджання батареї до 80% місткості потрібно всього 30 хвилин при використанні “швидкої” зарядки потужністю 100 кВт, або близько п’яти годин для заряду до 100% при використанні зарядного пристрою типу Wallbox. Останнє можливе завдяки тому, що електромобіль DS 3 CROSSBACK E-Tense оснащений вбудованим зарядним пристроєм-інвертором потужністю 11 кВт.

Електромобіль DS 3 CROSSBACK E-Tense в Україні – від 999 тис. грн.

Нарешті, новинка DS 3 CROSSBACK E-Tense відрізняється не тільки інноваційним електроприводом, але і розкішною комплектацією Performance Line: оздоблення салону DS Inspiration PERFORMANCE LINE, оббивка сидінь з чорної алькантари, світлодіодні матричні фари DS MATRIX LED VISION, цифрова панель приладів на основі 7-дюймового екрана, центральний сенсорний 10,3-дюймовий дисплей, клімат-контроль, бездротове заряджання стандарту QI для смартфонів. Також електромобіль отримує повний пакет “Безпека”: адаптивний круїз-контроль з функцією Stop&Go, система попередження та екстреного гальмування Active Safety Brake, активна система утримання в смузі руху Lane Positioning Assist, розпізнавання дорожніх знаків з можливістю адаптації швидкості руху, активна система контролю дзеркал заднього виду.

Крім того, новий SUV DS 3 CROSSBACK пропонує надзвичайно широкі можливості персоналізації: різна фарба “металік” або “перламутр” на вибір покупця, можливість контрастного забарвлення даху в чорний колір, 18-дюймові колісні диски MONZA з блискучим шліфуванням.

Електромобіль DS 3 CROSSBACK E-Tense в Україні – від 999 тис. грн.

Ціна електромобіля DS 3 CROSSBACK E-Tense Performance Line починається від 999 тис. грн. Прийом замовлень на електромобіль вже відкрито, перші екземпляри приїдуть в Україну вже навесні.