Виставка Mobile World Congress 2022 почнеться 28 лютого та закінчиться 3 березня.  І не дивлячись на те, що багато компаній відмовляються від особистої участі (через COVID-19), нові ґаджети та технології це не скасовує. Після запуску нової лінійки смартфонів Galaxy S22, Samsung тизерить, що очікувати від пристроїв Galaxy на MWC.

Компанія опублікувала коротке запрошення на презентацію Samsung Galaxy MWC Event 2022, яка відбудеться за день до початку самої MWC — 27 лютого о 20:00 за київським часом. Це буде онлайн-подія, яку компанія транслюватиме на своєму YouTube-каналі.

У сучасному світі, який стрімко розвивається, керований мобільними пристроями, Samsung Electronics знову визначає майбутнє того, як ми працюємо і як ми вчимося.

Приєднуйтесь до Samsung Galaxy Mobile World Congress (MWC) Event 2022 27 лютого, щоб побачити, як Samsung лідирує у сфері підключених технологій. Трансляція події відбудеться на YouTube-каналі Samsung.

Samsung тизерить “нову еру поєднанних пристроїв” напередодні презентації на MWC 2022

6-секундний тизер складається з анімації, на якій просто зображені смартфони, планшет, годинник та лептоп. Тож багато деталей від такого зображення не буде. Зрозуміло лише те, що Samsung допрацьовує свою екосистему і на цьому зробить акцент найближчої події.

Добре, що чекати на презентацію залишилось менш як два тижні.