Компанія Microsoft почала розповсюджувати оновлення Windows 11, в якому доступно кілька обіцяних нових функцій для користувачів. А також попередній перегляд додатків Android для Windows 11, які поки що будуть доступні тільки в США через магазин Amazon Appstore з набором з понад 1000 ігор та програм.

Повний набір функцій Windows 11, які починають розгортатися з оновленням, включає:

Доступ до Amazon Appstore Preview, який містить підібраний набір програм та ігор для Android;

Можливість вимкнути/увімкнути звук на панелі завдань;

 

Опція поділитися будь-яким вікном на панелі завдань;

Значок погоди на панелі завдань, який буде новою точкою входу до віджетів Windows 11;

Можливість бачити годинник і дату на панелі завдань додаткового монітора;

Велике оновлення Windows 11 додає нові функції для користувачів, а також підтримку додатків Android (поки що тільки в США)

Перероблений додаток Media Player;

Перероблений додаток «Блокнот».

Ще в січні представники Microsoft окреслили плани зробити всі ці функції доступними для основних користувачів Windows 11 вже з цього місяця. Минулого тижня Microsoft перемістила ряд цих функцій у канали тестування бета-версії та попереднього перегляду, щоб переконатися, що вони готові для широкого використання.

Хоча минулого року Microsoft оголосила, що, починаючи з цього року, користувачам Windows 10 та 11 буде надаватися лише одне велике оновлення функцій на рік (при цьому випуски 22H2 вийдуть приблизно в жовтні), новий реліз вказує на те, що компанія планує продовжувати додавання функцій незалежно від цього щорічного оновлення.