Компанія Sony оголосила про випуск LinkBuds – новітніх бездротових навушників. LinkBuds мають унікальний відкритий дизайн, який не схожий на жодні інші навушники на ринку.

LinkBuds доступні в чорному або білому кольорі та мають насадку у формі умовного “пончика”, який вставляється у вухо. Як і у випадку з Apple AirPods 3, у комплекті з LinkBuds немає силіконових насадок, а голий навушник поміщається безпосередньо у вухо.

У чому головна відмінність цієї моделі від рішень конкурентів? Sony не просто відмовилися від звукоізоляції, а навпаки, дали власникам можливість слухати музику, не випадаючи з навколишнього світу. Отвір у LinkBuds є відкритим кільцем-драйвером, що дозволяє користувачам слухати музику та одночасно чути навколишнє оточення.

Sony представила навушники LinkBuds “відкритого типу” – у чому їх відмінність

Цей незвичайний хід обійдеться любителям контролювати навколишнє оточення в $179.99. За цю ціну покупець отримає, за твердженням виробника, “кристально чисті розмови з високою якістю звуку”, до 5,5 годин роботи від акумулятора та до 17,5 годин із зарядним чохлом та захист від бризок та поту за стандартом IPX41. А вбудоване адаптивне регулювання гучності оптимізує звук відповідно до навколишнього оточення.