Ось що в нас не відібрати, так це вміння влучно жартувати навіть у найнебезпечніші та найскладніші моменти. Вчора та сьогодні, українці тролять британське агентство новин Reuters, яке в очікуванні збройного нападу Росії запустило онлайн-трансляцію з київського Майдана Незалежності.

Українці тролять британське агентство новин Reuters [Оновлено]

Невідомо, що сподівалися побачити у тій трансляції журналісти Reuters. Чи то російські бомби, що падають на Київ, чи то натовп українців, що панічно тікають до Галичини? Замість цього глядачі стриму могли усю ніч спостерігати як комунальні служби міста розвішують прапори напередодні несподіваного свята, яке призначили на 16 лютого. А зранку їх чекала нова розвага.

Хтось з небайдужих громадян Dronarium Ukraine підняв до камери дрона з намальованим вручну оголошенням про продаж гаража на Солом’янці. Враховуючи місце та наданий номер телефону, мова йде про будівлю посольства Росії, яка знаходиться саме в Солом’янському районі столиці.

Наразі онлайн-трансляція Reuters вже не працює, а кадри з дроном та пропозицією купити гараж, ходять Мережею. Гарна робота Reuters! Ну і щира подяка невідомим українцям, які вміють в тролінг.

UPDATE

Українці, що бажають купити гараж, обірвали телефони посольства Російської Федерації. Посольство вимушено було відключити цей номер.