Lushfoil Photography Sim – це симулятор ходьби та фотографування, який наодинці розробляє австралійський 3D-художник Метт Ньюелл. У нього вже є декілька окремих ультрареалістичних VR-оточень, створених на базі реальних куточків світу, і зараз автор хоче об’єднати їх у єдиний проєкт та перевести все на рушій Unreal Engine 5.

Гра була анонсована ще влітку 2021 р., але зараз увагу до неї привернув неймовірний 8K-ролик, створений каналом Digital Dreams. Радимо дивитися його на найбільшому з доступних вам екранів та у максимальної для цього екрана роздільній здатності. Ролик створено на базі бета-версій гри.

Lushfoil Photography Sim, де ваше завдання – просто милуватися природою та знімати гарні кадри, вийде на Steam у Дочасному доступі у 2022 році. Підтримка VR з’явиться в грі дещо пізніше. Автор обіцяє реалізувати повну підтримку усіх аспектів фотографії та усіх нюансів зйомки за допомогою дзеркальної камери. Ну а як гра виглядає на Unreal Engine 5, ви можете побачити в цих двох відео. 8K від Digital Dreams та трейлері-анонсі від самого Метта Ньюелла.