Так, ви не помилилися – Bloomberg говорить саме про “попередню” стадію. І це при тому, що перша інформація про гру з’явилася ще у кам’яну добу, тобто у 2008 році. Нагадаємо, саме тоді Ubisoft показала перший тизер до гри.

Фанатам довелося запастись терпінням. Офіційно гра була представлена ​​майже через 10 років, на виставці E3 2017. Ролик вражав, обіцянки студії вражали ще більше. Амбіції розробників породили багатопланетний світ, населений персонажами, що динамічно генеруються, дивовижну графіку та атмосферу справжньої пригоди.

Наступні новини з’явилися через рік. На виставці E3 2018 було оголошено про співпрацю з виробничою компанією Джозефа Гордона-Левітта HitRecord, яка дозволяє фанатам та членам спільноти допомагати у розробці проєкту – створені таким чином музика чи графіка можуть опинитися у готовій грі.

Але це було занадто добре. Останні новини про Beyond Good & Evil 2 з’явилися в липні 2021 року — майже через 5 років після офіційного оголошення гри. Та ще і які новини! Тоді Ubisoft заявила, що після всіх цих років очікування говорити про гру ще “зарано”. Отже, останні дані Bloomberg тільки підтверджують, що цю гру ми побачимо (якщо це взагалі трапиться) дуже і дуже не скоро.