Виявляється, Wordle не тільки допомагає “вбивати” вільний час у спробах відгадати чергове слово, але й може врятувати життя. У цьому на власному досвіді переконалася жителька американського селища Лінкольнвуд (штат Іллінойс).

Як повідомляє CBS Chicago, до будинку 80-річної Деніс Холт (Denyse Holt) посеред ночі вдерся оголений чоловік у крові та протримав її у заручниках цілих 17 годин — судячи з поведінки, чоловік був психічно хворий та небезпечний для інших. За словами самої Деніс, вона вже вважала, що залишитися живою їй не вдасться.

Проте наступного дня родичі Деніс, що мешкають у зовсім іншому штаті, почали хвилюватися — а саме тому, що у Деніс є звичка щоранку ділитися зі своєю старшою донькою у Сіетлі результатом у Wordle. І коли вона не отримала звичне повідомлення, то занепокоїлася й у другій половині дня зателефонувала до місцевої поліції з проханням перевірити, чи все гаразд з її матір’ю.

Врешті-решт усе закінчилося добре — наряд поліції прибув з метою перевірити стан її здоров’я, та натомість виявив ситуацію з заручником, після чого на місце події був викликаний загін SWAT, який і заарештував злочинця.