Користувачі YouTube TV отримають довгоочікувану підтримку функції “картинка в картинці” (picture-in-picture) на iOS. Про це у бесіді з The Vergecast розповів головний директор із продуктів YouTube Ніл Моан.

На жаль, високопоставлений співробітник не зміг назвати точну дату, але сказав, цитуємо: “Сподіваюся, у найближчі кілька місяців”. Функція “картинка в картинці” вже давно доступна користувачам Android, а ось користувачі iOS щось зачекалися.

Варто також згадати, що сервіс оголосив про підтримку об’ємного звуку минулого літа, але його поширення рухається дуже повільно. Дивно, але об’ємний звук не підтримується на власних пристроях Chromecast з Google TV.

Моан пояснив повільне поширення функції повільним оновленням програмного забезпечення, але додав, що YouTube TV може розширити підтримку “поступово” протягом наступних шести місяців.

Нарешті Моан повідомив, що YouTube TV отримає оновлення свого інтерфейсу. За його словами, ці зміни включатимуть оновлення як бібліотеки, так і органів управління.