До світлодіодних ламп які керуються зі смартфона ми начебто звикли. А це світлодіодна стрічка. З Wi-Fi. Від TP-Link. Тобто лампа, але стрічка. Зустрічайте TP-Link Tapo L900-5.

TP-Link починає продаж в Україні нового пристрою для розумного будинку – світлодіодної Wi-Fi стрічки TP-Link Tapo L900-5. Модель відрізняється подовженим терміном служби, дозволяє змінювати колір освітлення і його яскравість, а також може управлятися трьома різними способами – за допомогою фірмового додатка Tapo, апаратного контролера, що йде в комплекті, або голосом.

Світлодіодна Wi-Fi стрічка TP-Link Tapo L900-5 з можливістю зміни кольору та управлінням через додаток

У моделі Tapo L900-5 є можливість зміни кольору та яскравості підсвітки, налаштування розкладу включення/відключення і навіть функція «Немає вдома», активація якої створить ілюзію присутності людей для непроханих гостей. В залежності від настрою ви зможете обрати один з понад 16 мільйонів відтінків світла та зберегти присети для майбутнього застосування.

Термін служби світлодіодної стрічки при постійній роботі становить п’ять з половиною років. Вона стійка до великої кількості вигинів, усі світлодіоди працюють незалежно один від одного під низькою напругою.

Додаток для смартфона або планшета Tapo ідеально підходить для управління, але за бажанням ви зможете використовувати апаратний контролер, що йде в комплекті, або голосове управління через Google Assistant, Apple Home або Amazon Alexa. Якщо використовується декілька світлодіодних стрічок, то за допомогою додатку Tapo можна обрати індивідуальні параметри для кожного пристрою.

Рекомендована роздрібна ціна TP-Link Tapo L900-5 для України становить 799 грн. Довжина однієї стрічки – 5 м.