Microsoft стверджує, що Activision Blizzard продовжуватиме випускати ігри на PlayStation

Компанія Microsoft підтвердила, що нещодавно придбана нею Activision Blizzard продовжить випускати ігри на PlayStation “в рамках чинних угод”. Те саме стосується чинних угод з Nintendo.

Щобільше, компанія заявила, що Call of Duty та інші популярні ігри Activision Blizzard випускатимуться на PlayStation не тільки відповідно до поточних контрактів, а й “за межами чинної угоди в майбутньому”.

Щоб внести ясність, Microsoft продовжить випускати Call of Duty та інші популярні ігри Activision Blizzard на PlayStation протягом усього терміну дії угоди з Activision. І ми взяли на себе зобов’язання перед компанією Sony, що ми також зробимо їх доступними на PlayStation після закінчення чинної угоди і в майбутньому, щоб шанувальники Sony могли продовжувати насолоджуватися улюбленими іграми. Ми також зацікавлені в вживанні аналогічних заходів для підтримки успішної платформи Nintendo. Ми вважаємо, що це правильно для індустрії, для геймерів та для нашого бізнесу.

Тут, звісно, ​​є певні застереження. Microsoft не зобов’язується випускати всі традиційно мультиплатформні ігри Activision Blizzard на PlayStation і Nintendo, і не стверджує, що угода буде діяти безстроково.

А якою буде доля абсолютно нових ігор, розроблених усередині Activision Blizzard після поглинання, зараз взагалі невідомо.

Більше коментарів!