Logitech G213 Prodigy – ігрова клавіатура з українською розкладкою та вигідною ціною

Стильна ігрова клавіатура Logitech G213 Prodigy зараз пропонується зі знижкою 25% за 1 349 грн, подивімося, що вона може запропонувати як в іграх, так і в повсякденному використанні.

Українська розкладка

Компанія Logitech підтримує прагнення українців писати власною мовою. Тому G213 Prodigy є однією з небагатьох клавіатур, що одразу пропонуються виробником з українською та англійською розкладками, а не з російською. Розкладка нанесена на клавіші вже з заводу, зручно читається та підтримує вбудоване підсвічування. Друкувати та грати українською ще ніколи не було так просто!

RGB-підсвічування

Клавіатура забезпечує можливість вибору п’яти зон індивідуального налаштування кольору з більш ніж 16,8 млн відтінків, а також різних рівнів яскравості, які б відповідали вашому стилю, можливостям системи та розміру приміщення. Технологія LIGHTSYNC забезпечує новий рівень якості RGB-підсвічування та дозволяє синхронізувати її з ігровими профілями та вмістом. Всі параметри можна легко та швидко налаштувати за допомогою програми Logitech G HUB.

Швидка реакція на натискання

Logitech G213 Prodigy оснащена клавішами Logitech G Mech-Dome з особливим налаштуванням, що забезпечує відмінний тактильний відгук та стабільну високу продуктивність на рівні механічних клавіатур. Клавіші Mech-Dome мають стандартну висоту та повну глибину ходу – 4 мм. Вони працюють абсолютно безшумно та активуються при силі натискання 50 г. Це дозволяє комфортно почувати себе в іграх та блискавично реагувати на випади суперників.

Регулювання та вбудована підставка

Завдяки дворівневому регулюванню кута нахилу клавіатура встановлюється в ідеальне положення, а вбудована підставка для зап’ясть дозволяє уникнути дискомфорту, так що ви зможете невтомно грати раунд за раундом.

Мультимедійні клавіші

На клавіатурі G213 передбачені спеціальні кнопки управління мультимедіа, які спрощують перегляд відео та прослуховування музики, дозволяють миттєво вмикати, вимикати та зупиняти відтворення, а також прибирати звук. Одним натисканням кнопки можна змінити гучність або перейти до наступної композиції.

Купити Logitech G213 Prodigy зараз можна зі знижкою 25% за вигідною ціною 1 349 грн.

Більше коментарів!