Стильна ігрова клавіатура Logitech G213 Prodigy зараз пропонується зі знижкою 25% за 1 349 грн, подивімося, що вона може запропонувати як в іграх, так і в повсякденному використанні.

Українська розкладка

Logitech G213 Prodigy – ігрова клавіатура з українською розкладкою та вигідною ціною

Компанія Logitech підтримує прагнення українців писати власною мовою. Тому G213 Prodigy є однією з небагатьох клавіатур, що одразу пропонуються виробником з українською та англійською розкладками, а не з російською. Розкладка нанесена на клавіші вже з заводу, зручно читається та підтримує вбудоване підсвічування. Друкувати та грати українською ще ніколи не було так просто!

RGB-підсвічування

Клавіатура забезпечує можливість вибору п’яти зон індивідуального налаштування кольору з більш ніж 16,8 млн відтінків, а також різних рівнів яскравості, які б відповідали вашому стилю, можливостям системи та розміру приміщення. Технологія LIGHTSYNC забезпечує новий рівень якості RGB-підсвічування та дозволяє синхронізувати її з ігровими профілями та вмістом. Всі параметри можна легко та швидко налаштувати за допомогою програми Logitech G HUB.

Logitech G213 Prodigy – ігрова клавіатура з українською розкладкою та вигідною ціною

Швидка реакція на натискання

Logitech G213 Prodigy оснащена клавішами Logitech G Mech-Dome з особливим налаштуванням, що забезпечує відмінний тактильний відгук та стабільну високу продуктивність на рівні механічних клавіатур. Клавіші Mech-Dome мають стандартну висоту та повну глибину ходу – 4 мм. Вони працюють абсолютно безшумно та активуються при силі натискання 50 г. Це дозволяє комфортно почувати себе в іграх та блискавично реагувати на випади суперників.

Регулювання та вбудована підставка

Завдяки дворівневому регулюванню кута нахилу клавіатура встановлюється в ідеальне положення, а вбудована підставка для зап’ясть дозволяє уникнути дискомфорту, так що ви зможете невтомно грати раунд за раундом.

Logitech G213 Prodigy – ігрова клавіатура з українською розкладкою та вигідною ціною

Мультимедійні клавіші

На клавіатурі G213 передбачені спеціальні кнопки управління мультимедіа, які спрощують перегляд відео та прослуховування музики, дозволяють миттєво вмикати, вимикати та зупиняти відтворення, а також прибирати звук. Одним натисканням кнопки можна змінити гучність або перейти до наступної композиції.

Купити Logitech G213 Prodigy зараз можна зі знижкою 25% за вигідною ціною 1 349 грн.