Garmin представила ще одну лінійку розумних годинників для мультиспорту – Instinct 2. При чому компанія каже, що версія годинника Instinct 2 Solar може отримати необмежений час роботи від акумулятора завдяки вдосконаленій сонячній панелі.

Garmin вже деякий час працює над сонячною батареєю у свої годинниках, яка вперше дебютувала в серії Fenix ​​6, а пізніше з’явилася в інших годинниках компанії, включаючи оригінальний Instinct. Коли минулого місяця Garmin випустив флагманську серію Fenix ​​7, виробник відзначив, що значно покращив технологію сонячних панелей. Тепер вони з’явилися в серії Instinct 2, яка за мірками вартості годинників Garmin потрапляє до середнього класу.

Необмежений час автономної роботи доступний лише на більших 45-мм моделях Instinct 2 Solar у режимі розумного годинника — таким чином, ви можете контролювати стан здоров’я та читати сповіщення, але не відстежувати такі дії, як біг.

Garmin каже, що новий годинник Instinct 2 Solar має «необмежену» автономність

Крім того, Garmin отримав цю «необмежену» автономність, використовуючи Instinct 2 Solar три години на день на вулиці в умовах освітлення 50 000 люкс. Для контексту, пряме сонячне світло може коливатися від 32 000 до значно понад 100 000 люкс. Непряме сонячне світло знаходиться в межах від 10 000 до 25 000 люкс. По суті, це означає, що вам не обов’язково направляти зап’ястя прямо на сонце, але вам, ймовірно, доведеться перебувати на вулиці по кілька годин щодня, щоб підзарядити батарею через сонячну панель.

Garmin каже, що новий годинник Instinct 2 Solar має «необмежену» автономність

Попри це, вся серія Instinct 2 може похвалитися вражаючим часом автономної роботи. Garmin каже, що розумні годинники можуть працювати до чотирьох тижнів безперервно в режимі розумного годинника.

Це також не був би Garmin, якби не було нескінченних версій Instinct 2. Годинник доступний у двох розмірах: стандартний 45 мм і 40 мм Instinct 2S для людей із меншими зап’ястями.

Garmin каже, що новий годинник Instinct 2 Solar має «необмежену» автономність

Компанія також випускає версії годинників Surf, Tactical і Camo. Модель Surf призначена для любителів водних видів спорту та додає профілі активності для серфінгу, віндсерфінгу та кайтбордингу. Вона також інформує користувачів про припливи та океанічні умови.

Garmin каже, що новий годинник Instinct 2 Solar має «необмежену» автономність

Версія Tactical націлена на військовослужбовців і має такі функції, як режим прихованості та сумісність із окулярами нічного бачення.

Garmin каже, що новий годинник Instinct 2 Solar має «необмежену» автономність

Модель Camo відрізняється лише камуфляжними візерунками. Немає сенсу розглядати кожне поєднання кольорів, тому що, чесно кажучи, це займе занадто багато часу. Garmin стверджує, що годинник буде сумісний із програмою Your Watch, Your Way, щоб покупці могли налаштувати безель та ремінці для 240 дизайнерських комбінацій.

Усі годинники мають скло, стійке до подряпин, і виготовлені за військовими стандартами для термостійкості та ударостійкості. Вони також водонепроникні до 100 метрів. Але крім характеристик, Instinct 2 Series також отримує деякі оновлення функцій для відстеження здоров’я.

Тепер користувачі зможуть відстежувати менструацію та вагітність, а також стежити за сном і стресом. Garmin також додає такі показники, як VO2 max і вік фітнесу та інші попередньо встановлені тренування. Годинник зможе визначати тренувальне навантаження та відновлення. Окрім того, Garmin додав функцію виявлення інцидентів, яка може повідомляти ім’я та місцезнаходження користувача контактам екстреної допомоги. Instinct 2 також тепер підтримуватиме Garmin Pay.

Усі версії Instinct 2 доступні в США від $349,99, але версія зі сонячною панеллю обійдеться на $100 дорожче.