Майже через 10 років після завершення мультсеріалу «Футурама», він був відновлений ​​для показу 20 серій на Hulu, вже третій платформі для анімаційної комедії від творців Метта Гренінга та Девіда X. Коена.

Серіал, який показав свої перші п’ять сезонів на Fox, а потім був відновлений ще для трьох на Comedy Central, повернеться до виробництва цього місяця для прем’єри 2023 року. Після тривалого переговорного періоду для укладання угод повернуться оригінальні зірки серіалу Біллі Вест (Фрай) і Кейті Сагал (Ліла), а також гравці ансамблю, які озвучували кількох персонажів: Тресс Макнейл, Моріса Ламарш, Лорен Том, Філа Ламарра та Девід Герман. Джон Ді Маджіо, який надав голос роботу з «блискучою металевою дупою» Бендеру, також завершує угоду про повернення, хоча вона ще не закрита.

«Я в захваті від того, що маю ще один шанс подумати про майбутнє… або про щось інше, крім сьогодення», — сказав Коен. Гренінг додав: «Для мене велика честь ще раз оголосити про тріумфальне повернення «Футурами», перш ніж нас знову раптово скасували».

«Футурама» була створена автором «Сімпсонів» Гренінгом і мала виходити в ефір як супутник довготривалого мультсеріалу щонеділі на каналі Fox. Мережа, однак, випустила перший сезон у вівторок, що не кращим чином позначилося на його успішності. Fox остаточно скасував «Футураму» у 2003 році.

Шоу було відновлено у 2007 році з чотирма фільмами на DVD, які Comedy Central за підтримки ViacomCBS зрештою випустили в ефір у вигляді 30-хвилинних епізодів. Цей успіх спонукав Comedy Central відновити серіал для наступних сезонів у середині 2010 року. Зрештою, шоу завершилося вдруге наприкінці 2013 року після семи сезонів і загалом 140 епізодів у двох різних мережах.

«Коли з’явилася можливість представити шанувальникам і глядачам нові епізоди «Футурами», ми не могли дочекатися, щоб почати», – сказав Крейг Ервіч, президент відділу оригіналів Hulu та ABC Entertainment. «Цей культовий серіал допоміг прокласти шлях до успіху анімації для дорослих з моменту її початкового запуску, і ми з нетерпінням чекаємо, що Метт та Девід продовжать прокладати шлях та утвердити Hulu, як прем’єрне місце для шанувальників цього жанру».