Вперше в історії перегонів Formula One титульним спонсором команди чемпіонату стає розробник програмного забезпечення. Нова повна назва команди у сезоні 2022 р. – Oracle Red Bull Racing.

Презентацію боліда Red Bull RB18 можна вважати першою у сезоні 2022 року, тому що Haas F1 Team на своєму заході 4 лютого 2022 р. продемонстрував лише рендери з новою розфарбовкою машини у кольорах російського прапора, а не реальний болід.

Онлайн шоу Red Bull містило інтерв’ю з пілотами Серхіо Пересом та чинним чемпіоном світу Максом Ферстаппеном, а також із босом команди Крістіаном Горнером. Крім того, глядачам врешті-решт показали живу Red Bull RB18, створену згідно з новим технічним регламентом, який набуває чинності цього року. Головна мета змін в правилах – підняти видовищність перегонів, дозволити гонщикам більше боротися та більше обганяти.

Подивимось, що з цього вийде. Дещо буде зрозуміло вже на перших тестах 2022 року, які пройдуть 23-25 лютого в Барселоні. Друга тестова сесія запланована на 11-13 березня у Бахрейні. Лише за тиждень до початку сезону, який стартує з перегонів на автодромі Сахір, Бахрейн 20 березня 2022 р.