Грандіозна середньовічна гранд-стратегія Crusader Kings III від Paradox Interactive отримала перше велике доповнення – Royal Court. Оновлення вже доступно у Steam, Humble Store та Microsoft Store.

Головне нововведення Crusader Kings III: Royal Court – той самий Королівський двір, серце вашої держави. Відсьогодні ви зможете займатися життєво важливими справами в новій ігровій зоні, вражаючи відвідувачів та підданих блискучою пишністю двору та виставляючи напоказ великі скарби та королівські артефакти.

Ви зможете прикрасити свій двір творами мистецтва та рідкісними артефактами, здобутими у загарбницьких походах або переданими у спадок у монаршій сім’ї. Прислухайтеся до благань своїх підданих, коли вони просять про королівську милість або милосердя, але суворо охороняйте велич двору заради збереження репутації, що гідна людини вашого становища.

Нові властивості Crusader Kings III: Royal Court:

  • грандіозна тронна зала, своя для кожної культури;
  • спілкування з васалами та придворними та високий королівський суд;
  • прикраси та вишукані страви, щоб справити враження на суперників та запросити (залучити) високих гостей;
  • можливість залучати талановитих художників, ремісників та мислителів, чим вище велич двору, тим талановитіших творців привабить блиск вашого трону;
  • можливість виставляти витвори мистецтва та ремесел на загальний огляд і передавати їх у спадок;
  • мультикультурні держави та культурна дивергенція.

Разом із розширенням представлено безплатне оновлення для всіх гравців Crusader Kings III. Воно додає більше деталей та контекстів у систему культур, а також другорядні придворні посади, систему інвентарю персонажів для зброї та обладунків, нові події та можливість створити свій власний герб.