Google Chrome запускає функцію «Подорожі» (Journeys), яка дозволяє переглядати у браузері відвідані сторінки на основі тем, які ви шукали раніше.

Це може бути зручнішим рішенням, ніж копатися в історії пошуку того сайту, який ви відвідували три тижні тому. Тобто, якщо ви шукали інформацію пов’язану із собаками, то наступного разу при пошуку пов’язаних з ними слів Chrome має показати раніше відвідані сайти. На сторінці «Подорожі» будуть виділені сайти, на яких ви витратили більше часу, а також пропозиції на основі того, що ви шукали.

Google зазначає, що користувач може видалити певні сайти, включені у «Подорожі», стерти цілі фрагменти історії, а також взагалі вимкнути цю функцію. В обліковому записі Google також нічого не зберігається, тож користувачу не доведеться турбуватися про попередньо відвідані сайти.

Поки що «Подорожі» будуть доступні в настільній версії Chrome на всіх операційних системах англійською, німецькою, іспанською, французькою, італійською, голландською, португальською та турецькою мовами. Проте компанія планує поступово збільшити їхній перелік.