Видавець Frontier Foundry та студія Complex Games повідомляють, що покрокова тактична рольова гра Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters, розроблена за участю творців всесвіту Warhammer 40,000, компанії Games Workshop, вийде на сервісах Steam та Epic Games Store 5 травня 2022 р.

Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters – це кінематографічна покрокова тактична рольова гра, у якій ви будете керувати командою генетично модифікованих космодесатників, відомих як Сірі Лицарі, що прагнуть знищити сили Хаосу і зупинити поширення демонічної чуми Bloom, що охопила галактику. Перебуваючи на своїй мобільній операційній базі – крейсері Baleful Edict, ви самі вирішуватимете, яким світам судилося вистояти, а які кануть у Лету, поки Сірі Лицарі намагатимуться придушити загрозу, що стрімко поширюється.

Сірим Лицарям доведеться боротися з різноманітними поплічниками Нургла – від мерзенних Несучих порчу до величезних Вищих демонів та Принців демонів. У фіналі ж на них чекає бій із самим Принцем Розкладання та Примархом Гвардії Смерті Мортаріоном. Багата сюжетна лінія у всесвіті Warhammer 40,000 написана автором бестселера Black Library Аароном Демськи-Боуденом.

Одного з головних героїв гри, Великого магістра та Керівника зброярні Вардана Кая, озвучив легендарний актор Енді Серкіс (трилогія «Володар кілець», трилогія «Планета мавп», «Бетмен»).