Українська компанія Kozak-EV з Дніпра нещодавно сколихнула інтернет-простір, запропонувавши готові комплекти для перетворення звичайної автівки у справжній електромобіль. Наразі вже створено декілька електромобілів, що побудовані на основі моделей ЗАЗ.

Варто відзначити, що пропонується і справді «комплект»: окрім акумулятора та електродвигуна, також у вартість включено блок керування, зарядний пристрій, електричний обігрівач для салону, та навіть допомога з переоформлення. Вартість комплекту від компанії Kozak-EV становить лише від $3 700 в залежності від обраного акумулятора.

Kozak-EV: український електромобіль – за $3 700

Однак комплект, зрозуміло, не містить саму автівку. Наразі пропонуються варіанти створення електромобілів на базі Таврії, Таврії Пікап, та ліфтбеку Славути. А серед замовників – як невеличкі компанії, що прагнуть оптимізувати витрати на експлуатацію транспорту, так і звичайні люди, що використовують електромобілі для власних потреб.

Kozak-EV: український електромобіль – за $3 700

Детальна інформація про компанію та реалізовані варіанти перетворення автомобілів у електромобілі – на офіційному сайті компанії Kozak-EV.