Як стало відомо з офіційного оголошення Samsung, презентація Galaxy Unpacked 2022 відбудеться 9 лютого 2022 року. Але одним оголошенням компанія не обмежилася: південнокорейський технологічний велетень запустив масштабну рекламну кампанію свого флагманського смартфона Galaxy S22.

“Тигр! Тигр!” – Samsung вирішила вразити світ рекламою Galaxy S22 [відео]

Компанія вже повідомила, що при виробництві нового сімейства смартфонів використовувалися матеріали з перероблених рибальських сіток, 640 тисяч тонн яких щороку потрапляє у світовий океан. Інформація цікава, але не надто вражає. Отже, виробник вирішив зробити красивий крок.

Компанія встановила у п’яти великих містах світу (Нью-Йорк, Лондон, Дубай, Куала-Лумпур та Сеул) величезні 3D-біллборди, що виглядають максимально реалістично. Кампанія отримала назву “Тигр у місті” саме завдяки її “головному герою” — тигру.

“Тигр! Тигр!” – Samsung вирішила вразити світ рекламою Galaxy S22 [відео]

TIGER (тобто “тигр” англійською) — це назва нової стратегії виробника у США, де головною метою компанії стало “наздогнати й перегнати” Apple. Зрозуміло, така назва не в останню чергу обрана маркетологами тому, що 2022 рік вважається “роком тигра”. Чи вдасться корейському гіганту здійснити свої плани, поки що невідомо, але насолодитися шоу ми можемо вже зараз.