Студія Tango Gameworks та компанія Bethesda оголосили дату прем’єри пригодницького action Ghostwire: Tokyo для PlayStation 5 та ПК. Гра надійде у продаж 25 березня 2022 року.

Ghostwire: Tokyo перенесе гравців у дивовижне місто, населене персонажами японських легенд та народних сказань. Завдяки незвичайним істотам, яких можна зустріти на своєму шляху, світ Ghostwire виглядає по-справжньому самобутнім і водночас дуже реальним. Гравцям відкриється краса реального сучасного Токіо, вони побачать знамениті пам’ятки та зможуть розкрити безліч секретів.

На тих гравців, що захочуть уважно досліджувати навколишній світ, чекають цікаві персонажі, які потребують допомоги, численні примари, яких можна врятувати, а також несподівані зустрічі з дружніми істотами, готовими обміняти рідкісні знахідки на щедрі нагороди. Додаткові завдання в Ghostwire – це історії, що запам’ятовуються, які дозволять ближче познайомитися зі світом гри та незвичайним баченням її творців.

На честь анонсу Tango Gameworks представила розширений ролик гри, у якому розповідається про типи привидів-ворогів, про здібності головного героя, доступні йому заклинання та зброю, про важливість дослідження захопленого примарами міста та багато іншого.