Польська компанія Wilk Elektronik SA, що випускає різні типи пам’яті під брендами GOODRAM та IRDM, має намір значно збільшити власні виробничі потужності.

Wilk Elektronik SA розширює виробничі потужності для випуску пам’яті

Розташована поряд із містом Лазіска-Гурне фабрика отримає ще один корпус. Будівництво споруди розпочалося 9 місяців тому. У розширеній частині підприємства розмістяться багатоярусний склад та новий цех. В результаті площа підприємства з нинішніх 3000 м² збільшиться на 1200 м² для виробничих потреб, ще 1140 м² буде виділено для складських та логістичних приміщень. В останній частині висота нової конструкції сягає 14 м, що дозволяє організувати багаторівневе сховище.

Wilk Elektronik SA розширює виробничі потужності для випуску пам’яті

У грудні минулого року було завершено будівництво споруди. Після того, як будівля була накрита дахом, стало можливим проведення операції, пов’язаної з реконструкцією головного розподільного щита, який забезпечує електроенергією весь виробничий цех. Завершення робіт, пов’язаних із розширенням, заплановане на другу половину 2022 року.

Розширення виробничих та складських приміщень вимагатиме близько 5 млн. доларів, без урахування вартості обладнання. За словами президента компанії Веслава Вілька, це найбільша інвестиція з моменту запуску підприємства у 2003 році.