Соціальна мережа Twitter вирізняється серед інших невеликим обмеженням розміру публікацій. Спочатку це були 140 символів, а з 2017 року — 280. Зараз компанія займається розробкою можливості публікувати більші тексти.

Її помітила Джейн Вонг, яка показала приховане меню на вебверсії соціальної мережі. Хоча немає подробиць про те, як працюватимуть Twitter Articles, імовірно, вони дозволять користувачам писати повні статті в соціальній мережі без обмеження в кількості символів.

Знімок екрана, яким поділилася Вонг, показує, що користувачі матимуть можливість «Створити статтю в Twitter», що говорить про те, що ця функція не буде обмежена певними категоріями облікових записів.

У 2020 році соціальна мережа представила новий спосіб ділитися твітами як Continuous Threads, щоб користувачі могли додавати кілька твітів до одного треду. Однак обмеження у 280 символів на твіт зберігається навіть для них.

Представник Twitter підтвердив виданню CNET, що компанія незабаром поділиться докладнішою інформацією про Twitter Articles.