Netflix випустив трейлер, в якому показав одразу 28 своїх майбутніх оригінальних фільмів на 2022 рік. Стримінговий сервіс планує випускати новий фільм щотижня, і трейлер демонструє далеко не повний список всього, що Netflix планує на цей рік.

Серед фільмів у вкрай набитому трейлері є кілька цікавих проєктів. Серед них «Ножі наголо 2» (Knives Out 2) з Деніелом Крейгом, «Сірий чоловік» (The Gray Man) з Райаном Гослінгом та Крісом Евансом у головних ролях, новий науково-фантастичний фільм Райана Рейнольдса «Проєкт Адам» (The Adam Project), «Піноккіо» (Pinnochio) Гільєрмо дель Торо, «Енола Голмс 2» (Enola Holmes 2), науково-фантастичний фільм «Материнський корабель» (The Mothership) з Холлі Беррі та такі комедії, як «Ви, люди» (You People) Джона Хілла та Едді Мерфі, та «Час мене» (Me Time) з Кевіном Хартом та Марком Волбергом. Трейлер також включає кілька сімейних фільмів, таких як майбутній анімаційний фільм «Морський звір» (The Sea Beast), «Країна снів» (Slumberland) з Джейсоном Момоа в головній ролі та «Школа добра і зла» (The School for Good and Evil) з Шарліз Терон і Керрі Вашингтон.

У трейлері не показано нову адаптацію «Матільди» (Matilda) Роальда Даля з Лашаною Лінч та Еммою Томпсон, а також комедію Ребел Уілсон про черлідерів «Випускний рік» (Senior Year), обидві з яких дебютують у 2022 році, «Бульбашка, Блондинка» (Bubble, Blonde) з Аною де Армас, «Евакуація 2» (Extraction 2) з Крісом Хемсвортом та інші. Відомо також, що Netflix купує фільми через кінофестивалі, такі як Sundance, SXSW та Venice, і які відіграватимуть важливу роль у появі нового контенту на стримінговій платформі у 2022 році.