Компанія Square Enix повідомила про прем’єру збірки Life is Strange Remastered Collection, яка містить покращені версії двох перших ігор знаменитої серії, Life is Strange та Life is Strange: Before the Storm. Завдяки оновленим моделям персонажів, покращеній технології захоплення рухів та іншим удосконаленням гравці можуть абсолютно по-новому побачити улюблених героїв. Збірка вже надійшла у продаж і доступна для покупки на платформах Xbox One, PlayStation 4 та ПК у сервісі Steam. Власники консолей нового покоління PlayStation 5 та Xbox Series X|S можуть скористатися функцією зворотної сумісності. Версія для Nintendo Switch надійде у продаж пізніше.

«Насамперед я хотів би подякувати студії DONTNOD за створення цієї неймовірної гри. А по-друге, сказати спасибі студії Deck Nine Games, чиї зусилля зробили емоції улюблених героїв ще яскравішими, – каже Джон Брук, один із керівників студії Square Enix External. – Результатом спільної праці обох команд і стала збірка Life is Strange Remastered Collection, яка ще не один рік служитиме для нових гравців початком дивовижної та зворушливої пригоди».

Основні особливості поліпшеної версії:

  • Оновлена графіка персонажів та навколишнього простору;
  • Удосконалена за допомогою технології захоплення рухів анімація міміки;
  • Загальні вдосконалення графіки та освітлення;
  • Покращена механіка деяких головоломок;
  • До складу Life is Strange: Before the Storm Remastered включені матеріали, раніше представлені лише у розширеному виданні гри (наряди Хлої, бонусний розділ «Прощай»);
  • Усі музичні композиції ліцензованого та оригінального саундтреків.

Наразі до серії Life Is Strange входять чотири основні гри, та декілька додаткових епізодів у DLC. Останню гру серії Life Is Strange: True Colors, розробляла студія Deck Nine.