MMORPG Guild Wars 2 вийшла вже майже 10 років тому, у 2012 р., та продовжує активно розвиватись. End of Dragons — чергове, вже третє велике доповнення, що було анонсовано ще навесні 2020 р. Влітку минулого року стало відомо, що його вихід заплановано на лютий 2022 р., і розробники, здається, збираються стримати своє слово: ArenaNet оприлюднила пресреліз, згідно з яким Guild Wars 2: End of Dragons має вийти 28 лютого.

В End of Dragons гравці потраплять до таємничого регіону Канта (Cantha), який за стилем дуже схожий на казковий Китай (він з’являвся ще у першому доповненні першої частини гри, Guild Wars Factions), де вони зможуть розкрити таємниці унікальних технологій місцевої цивілізації. Також Guild Wars 2: End of Dragons додасть до гри рибалку, “багатокористувацькі” човни, що дозволять вийти у море групі з п’ятьох гравців, нового кооперативного маунта — “облогову черепаху”, дев’ять нових елітних спеціалізацій та масштабні події у відкритому світі.

На жаль, в пресрелізі не йдеться про перспективи появи Guild Wars 2 у Steam — розробник анонсував цей крок ще заразом із Guild Wars 2: End of Dragons у 2020 році, проте пізніше зізнався, що Steam-реліз довелося відкласти на невизначений термін — тож сторінка гри в Steam досі не має навіть приблизної дати.