Resident Evil 4 HD Project — проєкт по вдосконаленню графіки ПК-версії однієї з найвідоміших частин в серії відеоігор Resident Evil, над яким працюють лише два моддери. Він знаходився в розробці цілих вісім років, і ось нарешті отримав першу релізну версію.

Resident Evil 4 HD Project виправляє помилки портованої на ПК у 2014 році версії гри, покращує 3D-моделі та повністю замінює усі текстури на детальніші, що були створені на базі фотографій реальних об’єктів та локацій — так само як свого часу оригінальні текстури в грі.

Крім того, мод покращує освітлення, додає Full HD відео, ефект глибини різкості, що був присутній у версіях Resident Evil 4 на консолях Nintendo GameCube/Wii, можливість зміни поля зору (FOV) та підтримку ультрашироких моніторів.

Завантажити інсталятор можна за посиланням, також на цій сторінці можна знайти інструкції з встановлення пакету на Steam-версію гри у текстовому форматі та у вигляді YouTube-відео (озвучення в ньому іспанською, проте можна увімкнути англійські субтитри).