Про це повідомляє The Hollywood Reporter, посилаючись на власні джерела інформації. Права на адаптацію в Electronic Arts придбала кінокомпанія Radar Pictures, автором сценарію та головним продюсером виступить Девід Хейтер (David Hayter) — актор, продюсер та режисер, який зокрема працював над сценаріями до фільмів із циклу X-Men. Виробництво телевізійної адаптації відбуватиметься у партнерстві з Abandon Entertainment.

Electronic Arts, схоже, зацікавлена у розвитку франшизи American McGee’s Alice, до якої наразі входять однойменна оригінальна гра 2000 року та її сиквел – Alice: Madness Returns (2011). Обидві гри створені під керівництвом дизайнера American McGee (Амерікен Макгі), що починав свою кар’єру в id Software, де працював над Doom, Quake і Quake II. Також зараз він начебто займається розробкою третьої частини, Alice: Asylum, проте про неї інформації ще майже немає.

“Аліса Амерікена Макгі” є дуже довільною фантазією на тему класичних творів Льюїса Керрола “Аліса у Дивокраї” та “Аліса в Задзеркаллі” і свого часу справляла сильне враження унікальним стилем та дизайном локацій і персонажів. Дія телевізійної адаптації почнеться відразу після повернення Аліси з Задзеркалля — вона дізнається, що її будинок знищений пожежею, а батьки загинули у вогні. Після неодноразових спроб самогубства Алісу буде відправлено до психлікарні, звідки її забере до Дивокраю Білий Кролик.

Коли очікувати телесеріал, наразі невідомо, тим паче що поки що жодна телекомпанія або стрімінговий сервіс не придбали права на показ.