На додаток до флагманської QD-OLED моделі A95K цього року Sony планує запустити нову OLED-модель з доступнішою ціною — A75K. Вона має конкурувати з порівняно “бюджетними” моделями LG, Philips та інших виробників.

Sony A75K використовуватиме WOLED-панель виробництва LG Display: роздільна здатність 4K, частоти оновлення 100/120 Гц, два HDMI 2.1 з підтримкою 4K@120 та VRR. Також у цій моделі буде встановлений фірмовий процесор Sony Cognitive Processor XR та ОС Google TV — тобто загалом технічні характеристики такі самі, як і в інших OLED-моделях Sony (A90K, A80K).

Sony представила доступніший OLED-телевізор — A75K

Здешевити A75K вдалося внаслідок іншого дизайну та спрощеної версії акустичної системи Acoustic Surface Audio (динаміки вбудовані позаду панелі). Що Sony має на увазі під “спрощенням”, невідомо — можливо, менша кількість динаміків або їх потужність чи частотний діапазон.

Модель буде доступна у двох діагоналях — 55” (55A75K) та 65” (65A75K). Ціна наразі не повідомляється, але вже є інформація, що A75K буде дорожчий за популярну бюджетну OLED-модель LG A1 з простішими характеристиками.