Microsoft та Asobo Studio продовжують наповнювати Microsoft Flight Simulator контентом, поступово оновлюючи різні регіони планети. Прийшов час Австралії.

Цього разу Asobo допомагала відома австралійська студія Orbx Simulation Systems, що випускає літаки та літовища для багатьох авіасимуляторів, у тому числі й для MSFS. Orbx додала в гру чотири створених вручну аеропорти та підняла деталізацію ще для 100 інших малих літовищ. Для 11 австралійських міст додані фотограмметрічні дані. Це Сідней, Мельбурн, Брісбен, Хобарт, Аделаїда, Перт, Кернс, Дарвін, Таунсвілл, Маккей та Банбері.

Оновлення World Update VII: Australia також містить 94 нові визначні пам’ятки (POI) для Австралії, а ще 16 нових видів діяльності, серед яких п’ять подорожей, шість оглядових польотів та п’ять завдань на складну посадку.

Крім того, у World Update VII: Australia оновлені дані 100 аеропортів по всьому світу та додані ще 500 малих літовищ, які були пропущені раніше.

А ще водночас з оновленням Asobo Studio додала в ігровий магазин новий літак із серії «Легенди». Це Fokker F.VII, один з перших серійних пасажирських літаків, що використовувався на регулярних рейсах, у тому числі KLM. Крім того, Fokker F.VII полюбляли багато авіаційних піонерів та дослідників. Ви лише подивіться це відео, оце справжня краса!