Як відомо, гра Final Fantasy VII Remake, що вийшла на PS4 майже два роки тому, а торік отримала ремастер Integrade, який з’явився на PS5 та пізніше на ПК в Epic Store, розповідає не всю історію оригінальної FFVII для PS1. З самого початку було відомо, що розробник планує випускати рімейк частинами, але ніяких новин про продовження досі немає.

Проте нарешті, здається, потроху починає з’являтися інформація про сиквел. Учора, під час святкування 25-річного ювілею FFVII, її режисер Йосінорі Кітасе обмовився, що розробник має намір оголосити другу частину Final Fantasy VII Remake протягом “ювілейного” року: “…наразі ми наполегливо працюємо над Final Fantasy VII: Ever Crisis (рольова гра для Android та iOS, що має вийти цього року — прим. ред.), а що стосується Final Fantasy VII Remake Part 2… по ній більше інформації буде трохи пізніше цього року”. Коли його перепитали, чи точно друга частина буде офіційно анонсована цього року, він відповів ствердно: “ми тільки розпочали святкування 25-ої річниці Final Fantasy VII, ми хочемо задовольнити наших фанів, тож у найближчі 12 місяців ми збираємося поділитися новою інформацію”.

Досі про Final Fantasy VII Remake Part 2 є обмаль інформації: лише підтвердження того, що один з режисерів першої частини, Наокі Хамагучі, стане головним режисером сиквелу, а Тецуя Номура виконуватиме “креативне керівництво” розробкою, та що, за словами Номури, Part 2 краще використовуватиме унікальні можливості PlayStation 5.