Слідчі Голосіївського управління Національної поліції витрачають доволі багато часу та грошей платників податків на дивну справу. Вони вже рік намагаються притягнути до відповідальності користувачку сервісу Only Fans за виготовлення та розповсюдження матеріалів порнографічного характеру. Причому за 2021 рік вони зробили цілих три оперативні закупки порнографії, щоб довести провину дівчини, повідомляє dev.ua з посиланням на судовий реєстр.

Перша закупка відбулася 5 лютого 2021 року, тоді слідчі витратили на матеріали порнографічного характеру $11,7 або 330 грн. Весь процес закупки описаний до смішного детально, з переходом спочатку на Instagram підозрюваної, а потім з авторизацією на Only Fans “під власним логіном”. Проте однієї закупки виявилося мало, і 25 лютого та 1 березня 2021 року поліцейські витратили ще 930 та 972 грн на “продукцію порнографічного характеру” від підозрюваної.

Цілком можливо, що це не остання їхня оперативна закупка, адже за ухвалою суду розслідування продовжено до 21 березня 2022 року.