Як повідомляє ресурс Deadline, за наявною у них інформацією, кінокомпанія New Line Cinema приступила до виробництва продовження фільму Mortal Kombat (2021) і найняла Джеремі Слейтера (Jeremy Slater) для створення сценарію.

Слейтер був головним автором сценарію “марвелівського” серіалу Moon Knight, який почне виходити на Disney+ у березні цього року. Також він працював над серіалами The Umbrella Academy та The Exorcist, і фільмами Fantastic Four та The Lazarus Effect.

Mortal Kombat – чергова адаптація відомого циклу відеоігор, що побачила світ у квітні 2021 року, причому через епідемію ковіду вона одночасно вийшла в кінотеатрах та у сервісі HBO Max. На IMDb в неї не дуже високий рейтинг (6.1/10), проте в щорічному рейтингу найпопулярніших фільмів і серіалів, що складає цей ресурс, Mortal Kombat опинився аж на четвертій позиції. Касові збори стрічки не вражають (трохи більше за $40 млн, згідно з даними Box Office Mojo), проте минулого року було обмаль фільмів, в яких з фінансовими показниками все було добре. Для сервісу HBO Max цей реліз був дуже вдалим (майже 4 млн переглядів тільки за перший вікенд), тому рішення про “зелене світло” для сиквелу є цілком зрозумілим.