Two Point Studios, творці популярного гумористичного симулятора лікарні Two Point Hospital, що отримала дуже схвальні відгуки преси та гравців, повідомили дату релізу свого наступного проєкту, Two Point Campus. Гумористичний симулятор університету з’явиться на PC та консолях вже 17 травня 2022 року.

Two Point Campus – настільки ж захоплюючий, доступний і глибокий симулятор управління, як і Two Point Hospital, але тільки тут ви вперше отримаєте можливість побудувати власне університетське містечко з нуля. Проєктуйте гуртожитки для студентів, прокладайте декоративні доріжки, оточуйте їх живоплотом та постійно покращуйте своє містечко, озброївшись простими у використанні інструментами для творчості, які допоможуть у створенні вашого власного освітнього шедевра. Зрозуміло, що Two Point Campus теж гумористичний симулятор, тож студенти тут досить незвичайні, та вивчають дуже дивні речі.

Попереднє замовлення Two Point Campus у сервісі Steam та у відповідних сервісах PlayStation та Xbox вже відкрито. Продаж гри у сервісі eShop для Nintendo Switch буде відкритий пізніше. Крім того, у день прем’єри гра одразу ж з’явиться у бібліотеці Microsoft Game Pass для консолей та PC.