Як і фільм свого часу, графічний роман видавництва Titan Comics “Людина, яка впала на Землю” (The Man Who Fell to Earth) розповість історію Томаса Джерома Ньютона, гуманоїдного прибульця з гетерохроматичними очима, який прибуває на Землю у пошуках води, якої відчайдушно потребує його рідна планета.

У пресрелізі, присвяченому новій книзі, письменник Ден Вотерс розповів, що оригінальна історія завжди була роздумом про відносини людства з природними ресурсами Землі. Автор адаптації планує повернутись до цих тем через призму сучасності.

Оригінальна стрічка режисера Ніколаса Роуга “Людина, яка впала на Землю” 1976 року була екранізацією науково-фантастичного роману Волтера Тівіса. Проте акторська гра Девіда Бові у цій екранізації стала настільки культовою, що видавництво Titan Comics використовує у майбутній графічній новелізації саме його образ.

За втілення образів з фільму в адаптації Titan Comics відповідає художник Дев Праманік. Він відомий своєю роботою над серіями коміксів Vampire The Masquerade: Winters Teeth та Dune: House Atreides.