Сьогодні Bethesda Softworks анонсувала нове доповнення для своєї MMORPG The Elder Scrolls Online — High Isle. За традицією, доповнення є лише частиною “пригоди довжиною в рік” — крім High Isle, що виходить через кілька місяців, цього року вийдуть також три DLC, що складатимуться в єдину сюжетну лінію, яка отримала назву Legacy of the Bretons.

High Isle — нова локація, острів в землях бретонців, що входить до архіпелагу Systres. Гравці зможуть дослідити культуру цієї раси, що допоки була не дуже добре розкрита в The Elder Scrolls Online. Обіцяється, що цього разу сюжет гри відійде від “смертельних загроз” та “неминучого кінця світу”, натомість доповнення зосередиться на політичних інтригах та міжфракційній боротьбі.

Також в TESO з’явиться своя “гра в грі” — колекційна карткова гра Tales of Tribute, в яку гравці зможуть зіграти як один проти одного, так і з NPC (хто сказав Gwent?). Крім того, High Isle додасть в гру новий рейд на 12 гравців, нових компаньйонів — каджита та бретонця, новий тип “світової події” — виверження вулкану.

High Isle вже можна передзамовити на сайті видавця або у Steam. На ПК доповнення виходить 6 червня, на консолях — 21 червня. Перед цим у якості прологу в березні вийде DLC Ascending Tide, а продовження сюжетної лінії Legacy of the Bretons чекатиме на гравців у наступних двох DLC, що вийдуть у другій половині року.