В жовтні 2020 року жінка зі штату Вірджинія в США почала переслідувати Тіма Кука. Напередодні цього, вона написала у Твіттері, що вони одружені та він є батьком її дітей-близнюків.

Через переслідування Тіма Кука, жінці заборонили наближатися до будь-яких будівель Apple та до всіх співробітників компанії

Як повідомляється в судовій справі, жінка в жовтні та листопаді 2020 року надіслала Тіму Куку понад 200 повідомлень, які містили «значну ескалацію тону» й були «загрозливими та дуже тривожними». В одному з повідомлень жінка написала, що ніколи не забуде і не пробачить Куку. Компанія Apple заявила, що воно містило фотографію зарядженого пістолета.

Через переслідування Тіма Кука, жінці заборонили наближатися до будь-яких будівель Apple та до всіх співробітників компанії

У листі Куку у вересні жінка писала: «Я подаю заявку, щоб стати твоїм сусідом по кімнаті в Пало-Альто». Наступного місяця вона поїхала на своєму позашляховику Porsche з Вірджинії до помешкання Кука та вимагала від охоронців її пропустити. Після відмови піти, вони викликали поліцію. Пізніше вона почала вимагати $500 мільйонів готівкою та погрожувала спалити будинок Кука.

Окрім того, згідно з документами справи, жінка відкрила десятки компаній з ім’ям Кука в Каліфорнії, Нью-Йорку та Вірджинії, у тому числі одну з назвою «Безпечна сексклініка, Кук ВІЛ» («Safe Sexclinic, Cook HIV»).

Через ці інциденти суддею Вищого суду округу Санта-Клара (Каліфорнія) Керол Овертон був виданий припис, який забороняє жінці наближатися до Тіма Кука, до всіх співробітників Apple та навіть до будь-яких будівель компанії.