Слідом за Lenovo Halo, Еван Блас (Evan Blass) показав рендери ще однієї ігрової моделі смартфона від Lenovo. І якщо Halo має бути новим ґаджетом, то Lenovo Diablo є продовженням Duel (компанія відмовилась від цієї назви). Інша назва для Diablo звучить як Legion Phone 3 Elite та Pro (дві окремі модифікації).

Згідно з інформацією інсайдера, Diablo буде оснащено великим 6,92-дюймовим AMOLED-екраном. Звісно, він зможе оновлювати зображення з частотою 144 Гц, а частота опитування сенсора становитиме 720 Гц. Максимальний рівень підсвічування заявлено на рівні 1300 ніт.

Невдовзі Lenovo випустить ще один ігровий смартфон. Його кодова назва Lenovo Diablo

Блок основних камер міститиме два сенсори з роздільною здатністю 64 та 13 МП. Майже напевно, це ширококутна та надширококутна камери. З іншої сторони буде селфі-камера з 16 МП.

Швидкодію ігрового рівня забезпечить Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 (SM8450). Модифікація Elite отримає 12 ГБ LPDDR5 та 256 ГБ UFS 3.1-накопичувач. У Pro також буде версія з 18/512 ГБ, або навіть з додатковим SSD ємністю 128 ГБ. Також в смартфоні буде дві батареї місткістю 2800 мА•год кожна. Смартфон підтримуватиме швидку зарядку до 68 Вт.

Але мають бути ще додаткові цікавинки. Доволі товстий корпус (приблизно 10 мм) також міститиме чотири ультразвукові датчики в кутах, два ємнісні на “спинці” та дві області на дисплеї, здатні реагувати на натиск. Допоможуть створити атмосферу два динаміки з підтримкою Dolby Atmos, чотири мікрофони, та два вібромотори HapticX. Серед іншого також зазначені два вентилятори.

На рендерах є три звичайні варіації кольорів, та ще три опції зі шкіри (для моделей Pro).

З’явитися смартфон має у першому кварталі поточного року.