У Tesla Cybertruck все ще велетенський склоочисник та немає дверних ручок

Нове відео прототипа Cybertruck, що ймовірно було знято на фабриці Gigafactory в Техасі, розкриває деякі деталі електричного пікапа Tesla, який все ще готується до виробництва.

Ще минулого місяця прототип Tesla Cybertruck було знято з дрона під час випробувань на трасі компанії у Фрімонт, і тоді ми вперше побачили до смішного велетенський лобовий склоочисник електромобіля. Його не було на версії 2019 року, яку показали під час презентації моделі. Тоді в компанії були сподівання розробити нову систему для реалізації склоочисника, наприклад, на електромагнітній подушці.

Нове відео дозволяє роздивитися фронтальну частину пікапа в деталях, і добре видно, що склоочисник авто навіть попри свої розміри не покриває все лобове скло. Раніше Ілон Маск казав, що для цього «немає легкого рішення».

Схоже, як і для дверних ручок. На прототипі 2019 році вони були аналогічними Tesla Model S та виїжджали з корпусу дверей:

Проте в цій версії Cybertruck ніяких ручок взагалі немає, а двері мають відкриватися через мобільний додаток Tesla на смартфоні або через ключ, коли власник авто наближається до них. Але це ще не точно.

Більше деталей про пікап Tesla ми маємо дізнатися вже на цьому тижні, коли компанія у середу проведе дзвінок для інвесторів, щодо звіту про прибутки.

Більше коментарів!