З’явилася інформація про новий ігровий смартфон Lenovo Halo з наступним флагманським процесором від Qualcomm

У одного з найбільших виробників комп’ютерної техніки — Lenovo — є й запас інших ґаджетів, які не так часто з’являються у новинах. Серед таких є й геймерські смартфони. Окрім того, що компанія володіє брендом Motorola, вона також випускає такі пристрої під власним ім’ям.

Цього разу героєм новини став Lenovo Halo, про який розповів відомий інсайдер Еван Блас (Evan Blass) у своєму твіттері. На зображені є смартфон стандартної форми, з відносно великим логотипом ігрової лінійки Lenovo Legion та товщиною корпусу менше ніж 8 мм.

Його передня частина відведена для 6,67-дюймового дисплея з роздільною здатністю FHD+ та POLED-матрицею. Її частота оновлення становить 144 Гц, а частота опитування сенсору — 300 Гц. Як і більшість сучасних екранів, цей також отримав невеликий виріз для 16-мегапиксельної фронтальної камери.

На зворотній стороні є блок з ще трьома сенсорами. Їх роздільна здатність складає 50, 13 та 2 ПМ. Припустімо, що це стандартний набір з ширококутної, надширококутної та макро камер. 

Всередині корпусу знаходиться ще не анонсований 4-нанометровий Qualcomm Snapdragon SM8475 з Adreno 730. Комплектації містять 8, 12 та 16 ГБ оперативної пам’яті DDR5 та накопичувачі ємністю 128 та 256 ГБ UFS 3.1. Автономність забезпечить акумулятор місткістю 5000 мА•год з підтримкою швидкісної 68-ватної зарядки.

Більше подробиць немає, як й точної дати презентації та ціни. Зазначено лише, що очікувати на новий ігровий смартфон Lenovo варто у третьому кварталі поточного року.

Більше коментарів!